LIVRARI

Comenzile primite pâna în ora 12 vor fi onorate in aceeasi zi

Taxa de transport este de 20 lei.

 

Unica-folosinta.ro livreaza pe teritoriul Romaniei printr-o firma de curierat rapid. In cazul oraselor care nu se afla in zona de acoperire a firmei de curierat sau in cazul livrarilor internationale, modalitatea de livrare va fi comunicata explicit, dupa caz, prin email sau telefon.

 

Timpul standard de livrare a unei comenzi este de maxim 2 zile lucratoare de la data confirmarii acesteia pe email sau la telefon. Vei fi contactat telefonic de unul dintre reprezentantii nostrii pentru confirmarea disponibilitatii cu o zi inainte de livrare.

Comenzile sunt livrate de curier de Luni pana Vineri intre orele 9.00 – 16.00 la adresa mentionata in comanda.

La cerere, curierul poate face livrari si Sambata. In cazul oraselor care nu se afla in zona de acoperire a firmei de curierat, orarul de livrare va fi comunicat explicit, dupa caz, prin email sau prin intermediul telefonului.
Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.

Facem tot posibilul pentru a livra comenzile in intervalul mentionat mai sus, insa, avand in vedere ca folosim un serviciu externalizat, nu ne facem responsabili pentru intarzierile cauzate de firma de curierat.

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul firmei de curierat care incaseaza, dupa caz, si contravaloarea comenzii.
Te rugam sa refuzi coletul daca acesta este deteriorat. De asemenea, te rugam ca, la primirea coletului, sa verifici produsele si, in cazul in care exista neconcordante fata de comanda initiala sau produsele prezinta defecte de fabricatie, sa ne aduci imediat la cunostinta.

 

RETURURI

Anularea comenzii
Daca vrei sa anulezi comanda inainte de livrare, te rugam sa te adresezi echipei noastre, care va face tot posibilul sa indeplineasca solicitare ta. Cu toate acestea, nu putem garanta anularea comenzii odata ce aceasta a fost confirmata.
Anularea in mod repetat a comenzilor de catre acelasi client este considerta abuz.

Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client sunt considerate abuz.

Conform OUG 130/2000 art. 4 paragraful 1 lit. b), produsele se vor returna / inlocui doar o singura data. Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”

Conditii de returnare
Produsele pot fi returnate in maxim 5 zile de la primirea acestora.
Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite si livrate in ambalajul original. Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.
Atentie: Nu se accepta returnarea produselor folosite, fara etichete sau cu ambalajul deteriorat.

Procedura de returnare
Produsele achizitionate pot fi returnate urmand urmatoarea procedura.

Pregateste produsele pt livrare si insereaza in cutie: factura si chitanta.
Contacteaza firma de curierat rapid – recomandam firma partenera Fan Curier.
Pastreaza confirmarea de trimitere (AWB).

Costurile de returnare sunt suportate integral de tine, cu exceptia returnarilor din cauza defectelor majore de fabricatie daca se doreste inlocuirea produselor.

Atentie: Nu acceptam pachete cu plata ramburs.